Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boroș, a fost prezent, marți, în fața Comisiei pentru afaceri europene din Camera Deputaților, al cărei vicepreședinte este deputatul PNL de Prahova Roberta Anastase.

 

În această calitate și în contextul provocărilor create de pandemia Covid-19, deputatul liberal Roberta Anastase i-a cerut ministrului detalii cu privire la viitorul Program Operațional de Sănătate, "cu atât mai mult cu cât, în această perioadă dificilă pentru sistemul sanitar, fondurile europene alocate pentru combaterea efectelor produse de acest coronavirus au fost o adevărată gură de oxigen pentru unitățile sanitare și nu numai".

"Am primit asigurări din partea domnului ministru că fondurile acestui Program Operațional de Sănătate, în valoare de 4,5 miliarde de euro, (fonduri disponibile pe întreaga perioadă de programare), vor fi utilizate pentru construcția de spitale, dotarea cu echipamente medicale și pregătirea personalului pentru utilizarea acestor echipamente, digitalizarea sistemului medical pentru o mai mare transparență și eficiență în realizarea actului medical, investiții în cercetare cu o prioritate acordată Institutului Cantacuzino pentru realizarea vaccinului tetravalent, Institutului pentru medicină genomică și Centrului de protoniterapie, investiții în spitale de recuperare și centre paliative și protonoterapie", a anunțat Roberta Anastase, după ședința de marți a Comisiei pentru afaceri europene.

În cadrul aceleiași întâlniri, ministrul de resort a mai răspuns la întrebări referitoare la măsurile luate de Ministerul Fondurilor Europene de la momentul declanșării pandemiei COVID-19 și modul în care evoluează procesul de elaborare al viitoarelor programe operaționale 2021-2027.

Back To Top