Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Deputatul PNL de Prahova Răzvan Prișcă a anunțat că susține decizia președintelui, de a prelungi starea de alertă, având în vedere evoluția pandemiei Covid-19 în România, la acest moment.

 

Parlamentarul de Prahova consideră că această măsură este "singura metodă de a reduce numărul de noi infectări cu SARS Cov-2".

“Acest semnal important dat de Guvern și de Președinte este urmarea firească a faptului că România a reușit să depășească cu bine perioada critică a acestei pandemii de COVID-19. Atrag totuși atenția cetățenilor că pericolul nu a trecut. Decizia de prelungire a  stării de alertă și după data de 15 iunie este absolut necesară pentru reducerea numărului de noi îmbolnăviri. Responsabilitatea exemplară  manifestată de majoritatea românilor în ultima perioadă trebuie să fie menținută în continuare. Din acest motiv, fac un apel către toți colegii mei parlamentari, să nu se joace cu sănătatea românilor și să voteze menținerea stării de alertă. Este încă nevoie de timp, responsabilitate și foartă multă precauție pentru a reveni la o viață cât de cât apropiată celei de dinaintea pandemiei.  Sănătatea românilor depinde atât de cetățeni, dar și de responsabilitatea întregii clase politice românești”, a declarat deputatul Răzvan Prișcă, după anunțul de marți al președintelui Klaus Iohannis.

Prelungirea stării de alertă, după jumătatea acestei luni, va coincide, însă, și cu o nouă relaxare a restricțiilor impuse la nivel național, în pe fondul pandemiei (VEZI DETALII).

Back To Top