Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Forul de conducere al PSD Prahova a decis să dizolve biroul de conducere al organizaţiei locale din Ariceştii Rahtivani, localitate aflată în vecinătatea Ploieştiului, considerată una dintre cele mai bogate comune din Prahova, cu un buget anual care rivalizează chiar cu ale unora dintre oraşe. Liderii social-democraţi sunt nemulţumiţi că filiala n-a fost în stare să vină cu o propunere de candidat pentru funcţia de primar, după ce actualul edil, membru vechi PSD, ar fi decis să se retragă după foarte mulţi ani. Inclusiv consilierii locali actuali au rămas fără sprijin politic, reproşându-li-se anumite proiecte controversate votate în ultima perioadă.

Conducerea organizației PSD Ariceștii Rahtivani a fost dizolvată, iar tuturor membrilor li s-a retras sprijinul politic, printr-o decizie a Biroului Politic Judeţean. Informaţia a fost confirmată de Bogdan Toader, preşedintele PSD Prahova. Măsura ar putea să ducă la pierderea mandatelor pentru consilierii social-democraţi şi, ţinând cont de configuraţia forului legislativ, la dizolvarea cu totul a Consiliului Local, însă asta mai degrabă în teorie, pentru că, în practică, presupunând că alegerile locale se vor desfăşura în septembrie sau octombrie, ar rămâne prea puţin timp la dispoziţie pentru toate formalităţile.

Cert este că, potrivit unor surse din partid, motivul principal pentru această sancţiune dictată faţă de aleşii locali social-democraţi este o aşa-zisă alianță cu PNL în multe dintre proiectele locale care vizează cheltuieli din bugetul comunei, discutându-se chiar despre proiecte la care s-a votat unanim care vizează construirea unor locuinţe sociale cu peste 2000 de euro metrul patrat în Ariceştii Rahtivani. Această nemulţumire vine după o perioadă în care liderii judeţeni au încercat să găsească un înlocuitor pentru actualul primar PSD, Alexandru Cristea, care se pare că a decis să nu mai candideze la alegerlle locale din acest an, după o lungă perioadă în care a condus comuna.

Înainte de pandemie, conducerea PSD Prahova a organizat o conferinţă de presă (foto) în care a prezentat o listă cu 84 de candidaţi propuşi pentru posturile de primari, din totalul de 104 localităţi. Ariceştii Rahtivani nu s-a aflat pe acea listă, semn că încă de atunci existau incertitudini.

Back To Top