Categorie: Politic

Fost subprefect şi ulterior prefect al judeţului Prahova, între 2014 şi 2019, Mădălina Lupea a anunţat astăzi că va candida din partea Pro România pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, la alegerile locale din această toamnă.

 

Mădălina Lupea, care activase în PSD Prahova înainte de a ajunge la Prefectură, a decis acum să se înscrie în Pro România, pe care l-a descris ca un "partid progresist, de centru-stânga", mai apropiat de valorile ei. Într-un mesaj oficial publicat pe Facebook, fostul prefect îşi anunţă candidatura şi spune că judeţul "are nevoie de o mână de femeie". "Am hotărât să revin în administrația publică pentru că iubesc oamenii și pentru că sunt convinsă că femeile pot aduce schimbări importante în societate, mai ales când sunt bune organizatoare. După ce am fost magistrat câțiva ani, am devenit, rând pe rând, director în mai multe societăți comerciale, calitate în care am avut în subordine mii de angajați. Fiecare dintre aceste posturi m-a format ca om, am învățat din propriile greșeli și mi-am dorit mereu să devin cea mai bună versiune a mea. În 2014, am devenit subprefect al județului Prahova, apoi, din 2017 prefect, funcție care m-a adus aproape de oamenii minunați ai acestui judet, în multe circumstanțe. I-am văzut la bucurie, la zilele localităților lor și la diverse evenimente socio-culturale, i-am îmbărbătat la necaz, atunci când apele sau alunecările de teren treceau prin gospodăriile și viețile lor. Prefectura a fost încă un moment în care mi-am dat seama că schimbarea pe care toți ne-o dorim trebuie să vina din fiecare dintre noi, iar această candidatură este contribuția mea la viața acestui judet. De ce Pro Romania? Pentru că e un partid progresist, de centru-stânga, iar eu sunt un om de stânga. Pentru că simt că mai am un cuvânt de spus și multe de făcut pentru dezvoltarea județului pe care mi-a fost drag să îl conduc, în calitate de reprezentant al Guvernului în teritoriu. Pentru că mai sunt multe de făcut și pentru că e nevoie de o mână de femeie. Femeile sunt atente la detalii, iar detaliile fac diferența", a afirmat Mădălina Lupea.

"Cred că femeile trebuie să se implice mai mult în politică pentru că e în natura lor sa cultive binele și valorile morale sănătoase ale familiei și deci, ale întregii societăți. Am acționat mereu prin exemplul personal și m-am implicat direct pentru ca legea sa fie respectată și oamenii să fie prețuiți. Sunt Mădălina Lupea. Mama, sotie, fiica, prietena, om politic de stânga și vreau să mă dedic dezvoltării Prahovei, un judet de top care merita sa crească și mai mult", se încheie mesajul.

Back To Top