Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Într-un punct de vedere publicat pe pagina sa de Facebook, deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu critică situația creată de pandemie în unitățile sanitare și se opreşte mai ales asupra protocolului care trebuie respectat de personal la camera de gardă.

 

"Care e realitatea în spitale, realitatea aia despre care nu vorbește nimeni? Astăzi, un singur exemplu: să zicem că suntem la triaj, personal medical – doctori, asistenți, infirmieri.

Pacienți, buluc, care mai de care. Protocolul e strict: ești echipat obișnuit, de spital – adică fără mască, vizieră, combinezon, tot tacâmul - și trebuie să menții o distanță de minimum un metru de pacient. Dar, pacientul trebuie testat. Cum o faci?! Păi, încalci regula, dar nu aștepți rezultatul testului pentru că ești obligat să treci la faza de screening, adică trebuie să-i verifici tensiunea și temperatura. Evident, tot de la un metru distanță, sfidând legile fizicii, dar, mai ales pe cele ale logicii.

Sigur, pot fi pacienți care prezintă o oarecare simptomatologie respiratorie. La fel, facem testul, nu așteptăm rezultatul, dar purtăm o mască simplă. Montăm branulă, facem EKG, administrăm tratament, suturăm, pansăm, îngrijim plăgi, evident, de la minimum un metru distanță, cu măscuță simplă, râzând de Newton, Einstein și care or mai fi...", a detaliat acesta.

Concluzia? "Dacă nu există simptomatologie respiratorie, e perfect, nici metrul buclucaș, nici echipament de protecție, dacă e ceva, vedem noi, după... Amin!", a comentat parlamentarul de Prahova.

Foto: Dan Rădulescu

Back To Top