Categorie: Politic

În prezent viceprimar al Ploieștiului, Cristina Ganea a demisionat din PSD pentru a candida la Primăria Ploiești din partea Pro România.

 

Pro România a anunțat, miercuri, oficial, că partidul va merge pe mâna actualului vice, la alegerile locale din acest an, pentru Primăria Ploiești.

" După patru ani de târguială politică între Consiliul Local şi conducerea PNL, am înţeles că Ploieştiul are nevoie de o echipă care să fie permanent  ancorată în realitate şi de un management coerent. Proiectele de infrastructură, curăţenia oraşului, viitorul învăţământului, sistemul de sănătate orăşenesc, susținerea mediului de afaceri, sunt deziderate care nu se pot implementa decât cu susţinerea unui partid de centru stânga aşa cum este PRO ROMÂNIA", a transmis Ganea, într-un comunicat de presă al formațiunii pe care o va reprezenta la locale.

Pro România a anunțat, cu câteva zile în urmă, și candidatul partidului pentru funcția de președinte al CJ prahova, fiind vorba despre Mădălina Lupea, fostul prefect al județului.

Back To Top