Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Deputatul USR Dan Rădulescu a anunțat încheierea perioadei de consultări privind propunerile de reorganizare a instituțiilor cu atribuții în domeniul protecției mediului.

 

Parlamentarul de Prahova a anunțat că peste 33.000 de persoane au citit propunerile (VEZI DETALII), iar unii au trimis și puncte de vedere pe marginea acestora.

"În urma analizării comentariilor primite, reiese o atitudine preponderent favorabilă a respondenților cu privire la măsurile propuse, îngrijorarea principală fiind legată de ideea trecerii atribuțiilor de control și a celor de autorizare/ avizare în sarcina unei singure instituții. Vom analiza amănunțit problemele ridicate dar și precedentele deja existente (ISC, DSP, DSV, etc)", a anunțat deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu.

Acesta a subliniat că, "pe lângă aceste aspecte punctuale, s-au evidențiat trei probleme mult mai profunde și generale:

1. Cetățenii sunt conştienți de problema poluării, sunt nemulțumiți de activitatea autorităților și nu au încredere în instituții și în clasa politică.

De-a lungul mandatului meu, am trimis peste 200 de întrebări și interpelări autorităților centrale şi locale (GDM, APM, DSP, primărie, ministere), am inițiat proiecte de lege vizând atât stimulente pentru retehnologizare cât și sancțiuni mai eficiente, clarificarea unor definiții legale și completarea unor liste de poluanți. Am editat și distribuit 35.000 de exemplare ale ”Calendarelor poluării” în cadrul unor acțiuni de informare publică, am susținut campania STOP Poluării orașului Ploiești in care s-au strâns peste 5000 de semnături pentru un proiect legislativ privind sănătatea cetățenilor. Am avut numeroase intervenții în presă și de la tribuna Parlamentului, cerând măsuri concrete. Am înaintat amendamente la Bugetul de stat prin care solicitam fonduri pentru D.S. P. Prahova în vederea realizării unor studii epidemiologice vizând bolile asociate poluării aerului. Găsiți mai multe detalii pe site-ul Camerei Deputaților (link în comentarii) sau urmărind emisiunea ”România, te iubesc!” în care am fost invitat - PRO TV, 7 martie 2020.

Da, este adevărat, la sfârşitul zilei, am continuat să respir acelaşi aer poluat despre care mi-au vorbit şi interlocutorii mei. Le împărtăşesc nemulțumirile, dezamăgirea, îngrijorările. Continui, însă, să sper şi să lupt! Şi, cu cât vom fi mai mulți şi mai determinați, în ciuda tuturor piedicilor, cu atât şansele ca aerul respirat de copiii noştri să fie mai curat, vor crește!

2. Schimbarea este necesară... dar sperie!

Cumularea unor atribuții, desființarea unor instituții și o putere mai mare dată comunităților locale, produce temeri. Cu toate acestea, reforma este necesară, iar pentru a găsi cele mai bune soluții trebuie, mai întâi, să ne înfrângem teama de schimbare şi să lucrăm împreună, nu unii împotriva celorlalți!

Da, este adevărat, greşeli s-au făcut şi inevitabil se vor mai face. Important este însă să avem determinarea de a le îndrepta!

3. Abordarea economie versus mediu trebuie depășită, iar Ploieştiul este unul dintre oraşele care ne arată cel mai bine acest lucru. Oamenii nu trebuie să aleagă între a avea un venit decent şi propria sănătate, ei trebuie să le aibă pe amandouă!

Da, suntem cu toții parte a schimbării! Avem nevoie de o dezvoltare sustenabilă, în care agenții economici trebuie să fie responsabili, autoritățile să nu mai închidă ochii, iar cetățenii nu trebuie să renunțe la drepturile lor!", a notat parlamentarul de Prahova, într-un mesaj transmis prin intermediul paginii sale de facebook.

Foto: Bogdan Micu via Facebook/ Dan Rădulescu

Back To Top