Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

PSD, Pro România și PPU-SL au format alianță, la nivelul județului Prahova, urmând să propună candidați comuni la Consiliul Județean, dar și în unele localități. Deocamdată, au fost făcute publice numele candidaților pentru funcția de președinte al CJ Prahova și cea de primar al Ploieștiului.

 

"Ne-am unit în «Alianța pentru Prahova» — PSD Prahova, Pro România și PPU- SL- cu un singur obiectiv: dezvoltarea județului Prahova!

Dragi prahoveni, județul Prahova are nevoie, mai mult ca oricând, de valorile de centru-stânga, de o alianță județeană cu idealuri comune și oameni pregătiți să gestioneze responsabil provocările cauzate de evoluția pandemiei, dar, mai ales, să deservească interesele prahovenilor la un nivel înalt.

Vom veni în fața dumneavoastră cu proiecte care să răspundă, cu adevărat, nevoilor și așteptărilor dumneavoastră!

 Împreună dezvoltăm Prahova!", a transmis Bogdan Toader, președintele PSD Prahova.

Toader va candida din partea alianței nou formate la funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova, pe care o deține și în prezent. În actualul context, candidatul Pro România, fostul prefect Mădălina Lupea, s-a retras din cursa pentru conducerea CJ.

"Dragii mei,

Vă mulţumesc pentru toată căldura și cuvintele frumoase cu care ați primit vestea că voi candida la funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova din partea Pro România.

V-am simțit alături de mine și m-ați considerat un om demn de încrederea voastră.

Organizația Pro România Prahova a decis încheierea unei alianţe cu PSD Prahova pentru candidatul la funcția de președinte al Consiliului Judeţean Prahova și astfel, să îl susțină pe domnul Bogdan Toader, candidatul PSD și actualul președinte al Consiliului Judeţean.

În această situație, candidatura mea va rămâne pentru un post de consilier județean Pro Romania", a anunțat Mădălina Lupea.

Aceasta a mai confirmat și că Pro România va da candidatul alianței pentru Primăria Ploiești, ceea ce înseamnă că senatorul PSD Radu Oprea se va retrage din această cursă.

"Îl felicit și pe prietenul și colegul meu de partid, Cristian Ganea, care a devenit, astfel, candidatul unic al alianței pentru funcția de primar al Municipiului Ploieşti.

Am încredere că, alături de colegii mei din Pro România, vă pot reprezenta în continuare interesele pentru ca Prahova să devină judeţul pe care îl meritaţi!", a mai transmis Mădălina Lupea.

Back To Top