Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Partidul Social Democrat, Pro România şi Partidul Puterii Umaniste (Social Liberal) au lansat "Alianţa pentru Prahova", o alianţă electorală care va aduce la Consiliul Judeţean şi în multe localităţi candidaturi comune şi care-şi propune, automat, să "coaguleze" forţele de stânga de pe scena politică prahoveană. Bogdan Toader, preşedintele PSD Prahova şi candidatul formaţiunii la preşedinţia Consiliului Judeţean, s-a arătat încrezător în şansele noii alianţe la alegerile locale din 27 septembrie, declarând că, dincolo de analiza pragmatică privind voturile, această alianţă se bazează pe o lungă colaborare.

 

În timpul conferinţei de presă organizate miercuri la Hipodromul Ploieşti, pentru a marca lansarea oficială a noii alianţe electorale, cuvântul de ordine în toate discursurile a fost "cetăţeanul". Rând pe rând, Bogdan Toader, preşedintele PSD Prahova, Graţiela Gavrilescu, preşedintele PPU(SL) Prahova, Cristian Ganea, preşedintele Pro România Ploieşti şi candidatul alianţei pentru Primărie, Radu Oprea, senator PSD, şi Mădălina Lupea, candidată propusă de Pro România pe lista comună pentru Consiliul Judeţean, au vorbit despre binele prahovenilor, având grijă să amintească totodată şi de problema salubrităţii Ploieştiului ori de gafele guvernării PNL şi întârzierile la mărirea alocaţiilor sau pensiilor.

Rămas candidatul comun pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, Bogdan Toader, actualul preşedinte al instituţiei, a vorbit în timpul conferinţei despre nevoia de unitate: "A fost o decizie luată în urma unei analize profunde, o decizie firească, pentru că noi, cei de faţă, am colaborat de foarte mult timp, este o alianţă a stângii, pentru oameni în primul rând. Trebuie să ne unim cu toţii, să reuşim împreună ceea ce ne-am propus acum patru ani de zile, dezvoltarea judeţului Prahova şi dezvoltarea municipiului Ploieşti. În aceste momente grele prin care trecem cu toţii, trebuie mai mult ca oricând să dăm dovadă de unitate şi solidaritate. Astăzi putem să spunem că începem cu adevărat campania electorală. Noi nu am dorit să intrăm în campanie până în acest moment, pentru că am spus că cetăţeanul, în aceste momente, este cel mai important şi trebuie să ne preocupe cel mai mult sănătatea lui. Mesajul cu care ar trebui să venim toţi cei din clasa politică este unul de îngrijorare, pentru ce se întâmplă, pentru ce va urma atât din punct de vedere sanitar cât şi economic. Nu cred că mesajul este «vrem oameni noi, îi schimbăm pe PSD-işti, să vină PNL-iştii». Vedem cu toţii cum merg lucrurile la guvernare".

"Am semnat protocolul pentru formarea Alianţei pentru Prahova, format din trei partide de centru-stânga care formează în premieră această alianţă în judeţ. Am certitudinea că pe 27 septembrie va fi ales preşedinte al Consiliului Judeţean în continuare Bogdan Toader şi că această alianţă va avea în continuare cel mai mare număr de primari, consilieri municipali şi consilieri locali. Rezultatul pe care îl va obţine alianţa va fi cel pe care îl doresc cetăţenii acestui judeţ. Nu ne-a fost uşor să formăm această alianţă, dar am pus mai presus interesul cetăţenilor, astfel încât proiectele începute de preşedintele Consiliului Judeţean să continue, Bogdan Toader având astăzi un bilanţ de nota zece. În acelaşi timp, să nu uităm că guvernarea cea mai performantă a României, cu cea mai mare creştere economică, a fost sub conducerea Partidului Social Democrat", a declarat deputatul PPU(SL) Graţiela Gavrilescu.

"Mulţumesc tuturor celor care cred în Alianţa pentru Prahova, singura capabilă să guverneze atât pe plan local cât şi judeţean. Acum patru ani am candidat la Primărie, dar am pierdut pentru că stânga nu a fost unită, pentru că ploieştenii au dat încredere Partidului Naţional Liberal, care astăzi îşi bate joc de sănătatea ţării, care a luat în derâdere alocaţiile şi pensiile. Astăzi, la Ploieşti, alianţa îşi propune o listă de consilieri competenţi, care vor veni cu un program de dezvoltare urbană pentru a scoate la lumină oraşul Ploieşti", a declarat Cristian Gandea, candidatul pentru Primăria Ploieşti, propus din partea Pro România şi susţinut de întreaga alianţă.

Radu Oprea, candidatul propus de PSD pentru Primăria Ploieşti, şi Mădălina Lupea, candidatul Pro România la preşedinţia Consiliului Judeţean, au renunţat, automat, la candidaturi, în momentul în care s-a luat decizia listelor comune, însă şi-au manifestat susţinerea necondiţionată pentru această echipă. ""Alături de colegii mei din Pro România, am înţeles după o analiză atentă că şansele stângii pot fi mari doar împreună, mai ales după ultimele decizii din mediul politic prahovean. De aceea am decis să ne alăturăm echipei PSD-PPU(SL), pentru a deveni împreună mult mai puternici. Ca prefect, am colaborat şi am lucrat foarte bine cu domnul preşedinte Bogdan Toader şi niciodată nu am eşuat în proiectele comune şi în rezolvarea problemelor cu care s-a confruntat judeţul", a transmis Mădălina Lupea.

Reprezentanţii celor trei formaţiuni au explicat că pentru Consiliul Judeţean şi cele două municipii, Ploieşti şi Câmpina, vor exista candidaţi comuni ai alianţei, în 22 de localităţi vor exista candidaturi comune PSD-PPU(SL), iar în Starchiojd, Urlaţi şi Ariceştii Rahtivani vor fi candidaturi comune PSD-Pro România. De altfel, la conferinţa de presă au fost prezenţi candidaţii la primăriile din Băicoi - Marius Constantin, actual primar, propus de PPU(SL), Câmpina - Nicolae Moisescu, propus de PSD, şi Urlaţi - Costin Bolgiu, propus de Pro România.

Back To Top