Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Favorit detaşat pentru a câştiga alegerile locale din 27 septembrie şi a se întoarce în fruntea Primăriei Ploieşti, Andrei Volosevici şi-a depus astăzi dosarul de candidatură la Biroul Electoral Municipal. Însoţit de candidatul PNL pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Prahova, Iulian Dumitrescu, şi de candidaţii liberali pentru Consiliul Local, Volosevici a vorbit despre importanţa echipei în administraţia publică.

Candidatul PNL pentru Primăria Ploieşti a comentat, pe scurt, şi activitatea actualei administraţii, notând că, în viziunea lui, autorităţile trebuie să se concentreze mai puţin pe mesajele şi aprecierile de pe Facebook şi mai mult pe proiecte şi pe deciziile luate pentru oameni, din mijlocul lor. "Din punctul meu de vedere s-a terminat cu administraţia făcută la ora 18.30 pe Facebook, evident că vom comunica, dar mergem către administraţia la firul ierbii, pe stradă. Am făcut lucrul ăsta între 2008 şi 2012, a fost un succes, asta este ceea ce trebuie să facem", a declarat Andrei Volosevici, înainte de a discuta despre echipă, atât echipa de consilieri, cât şi echipa cu autorităţile judeţene: "Putem face lucrurile în administraţie numai în echipă şi alături de un Consiliul Judeţean care să fie atent la ceea ce înseamnă Ploieştiul. Avem şi o echipă tânără, şi o echipă cu experienţă. Există consilieri vechi care rămân pe listă, există şi tineri cu care ne mândrim, pot să vă spun de exemplu de Radu Simionescu, care are foarte multe proiecte legate de Primărie, putem vorbi de avocaţi tineri, Vlad Frusina, putem vorbi de oameni cu experienţă. Cel mai important lucru este echipa şi, atenţie, respectul pentru ceilalţi parteneri din Consiliul Local, indiferent de coloratura politică. Cred că este un lucru absolut important, nu un primar facem lucrurile, el împine lucrurile într-o anumită direcţie, Consiliul Local le face posibile".

Iulian Dumitrescu, preşedintele PNL Prahova şi candidatul formaţiunii pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, a vorbit la rândul său despre colaborarea necesară între administraţia locală şi cea judeţeană. "Mă bucur foarte mult pentru prietenul meu Andrei Volosevici, i se face dreptate, e la câteva săptămâni de preluarea fotoliului de primar. Pe de altă parte, mă bucur foarte mult pentru ploieşteni, Andrei al lor vine la Primărie, vine un primar care a arătat că poate să facă lucruri măreţe pentru Ploieşti. În ceea ce mă priveşte, după ce voi fi ales preşedinte al Consiliului Judeţean, voi fi principalul lui partener, voi fi baza lui, voi fi susţinătorul lui şi împreună o să facem ceea ce şi-a propus Andrei pentru Ploieşti", a declarat candidatul PNL pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Prahova, Iulian Dumitrescu.

Vedeţi aici VIDEO cu declaraţiile date la ieşirea de la Biroul Electoral Municipal!

Back To Top