Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Alianţa pentru Prahova, compusă din PSD, PPU(SL) şi Pro România a depus luni la Biroul Electoral semnăturile de susţinere şi dosarele de candidatură pentru Consiliul Judeţean. Candidatul alianţei pentru preşedinţia CJ, Bogdan Toader, preşedintele PSD Prahova, a declarat că priveşte cu optimism spre alegerile locale din 27 septembrie: "Faptul că ne-am unit este un gest de normalitate, pentru că, până la urmă, noi reprezentăm stânga şi noi ne dorim binele cetăţenilor", a punctat liderul social-democrat, cu puţin timp înainte de deschiderea oficială a campaniei electorale.

 

"Întotdeauna când intrăm într-o competiţie electorală o facem cu gânduri bune, cu optimism şi cu speranţa că cetăţenii ne vor acorda încrederea şi, la sfârşit, rezultatele vor fi cele pe care ni le dorim. Este important să înţelegem că această alianţă pentru Prahova este formată din oameni cu experienţă în administraţie, iar faptul că ne-am unit este un gest de normalitate, pentru că, până la urmă, noi reprezentăm stânga şi noi ne dorim binele cetăţenilor. Este o alianţă pentru oameni, cum am mai spus, formată în principal de PSD, Pro România şi PPU(SL), dar avem şi foarte mulţi susţinători care nu au făcut acorduri scrise, dar care ne-au promis sprijinul. Ne gândim acum cum venim cu cel mai bun program pentru cetăţenii prahoveni", a declarat Bogdan Toader, la ieşirea de la Biroul Electoral.

La depunerea candidaturilor a luat parte şi deputatul PPU(SL) Graţiela Gavrilescu: "Vorbeam mereu despre o lege nescrisă a continuităţii. Îmi doresc ca pe 27 septembrie toate proiectele începute pe mandatul preşedinţiei Consiliului Judeţean în persoana domnului preşedinte Bogdan Toader să poată să fie continuate şi pe perioad aurmătoare a mandatului, îmi doresc ca toţi prahovenii să beneficieze de proiectele începute şi să nu uităm că ceea ce a promis în 2016 domnul Toader a şi bifat".

Fostul prefect Mădălina Lupea, acum candidat din partea Pro România pe lista comună a alianţei, a vorbit despre colaborarea avută în ultimii ani cu Bogdan Toader: "Am convingerea că suntem oamenii potriviţi pentru prahoveni. Aşa cum ştiţi, am făcut echipă în ultimii ani şi am ajutat foarte multe zone ale judeţului, acolo unde au avut nevoie. Am fost alături de prahoveni şi la bine şi la rău. Revenim în faţa electoratului cu o echipă unită şi ne propunem să continuăm ce am început, convinşi că este loc de mult mai bine. Cunoaştem judeţul, cunoaştem prahovenii, prahovenii ne cunosc pe noi, nu pornim în această competiţie de la zero, iar parteneriatul nostru cu cetăţenii ne dă încredere şi putere".

Back To Top