Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Primarul comunei Lipănești, Robert Nica, a făcut publică înregistrarea unui dialog pe care l-ar fi avut cu viceprimarul localității, Alin Stan. Acesta din urmă declară că nu îl interesează să atragă fonduri în localitate atâta timp cât Nica este primar.

 

"Am încercat de fiecare dată să aduc în fața dumneavoastră aspectele pozitive ale administrației locale chiar dacă foarte mulți cunoașteți nenumăratele probleme cu care m-am confruntat în ultimii opt ani când majoritatea în Consiliul Local a fost formată din consilierii PSD și ALDE, persoane care au hotărât doar stagnarea localității.

Mulți dintre dumneavoastră m-ați încurajat să iau atitudine când zilele trecute, viceprimarul Stan Ioan Alin și-a asumat proiecte aflate în desfășurare în localitatea noastră și atragerea unor fonduri externe la bugetul local, dorindu-și astfel mărirea capitalului electoral pe ultima sută de metri. Ba chiar s-a fotografiat în fața grădiniței cu program prelungit, proiect pentru care «m-am luptat» inclusiv cu profesorii care fac parte din Consiliul Local și care ar fi trebuit să susțină educația, dar au fost influențați să voteze împotriva acestui obiectiv.

Mai jos vă atașez un fragment din ședința de consiliu local din data de 22.11.2018 pentru a vă convinge de «contribuția importantă» a viceprimarului la dezvoltarea localității. La întrebarea câte fonduri a atras pentru localitate de opt ani de când este viceprimar, răspunsul a fost: «Nici nu vreau să aduc un leu cât ești tu aici!».

Cred ca nu mai e nevoie să adaug alte comentarii. Este o atitudine des întâlnită în societatea românească actuală să te lauzi cu munca altuia! Viceprimarul demonstrează că salariul luat în opt ani de zile a fost nemeritat. Nu a luptat pentru prosperitatea comunei Lipănești chiar dacă face parte din PSD, partid care împărțea banii către localitățile din Prahova pentru investiții!", a comentat primarul localității, Robert Nica.

Înregistrarea integrală poate fi ascultată AICI.

Back To Top