Categorie: Politic

Deputatul de Prahova Dan Rădulescu și-a anunțat, miercuri dimineață, demisia din USR, argumentând că viziunea sa și a colegilor despre "un partid altfel este, astăzi, diferită".

 

"Vă anunț, pe această cale, decizia mea de a demisiona din Partidul Uniunea Salvați România.

Le mulțumesc colegilor mei de partid pentru colaborarea de până acum.

Din păcate, viziunea noastră despre un partid altfel este, astăzi, diferită.

Cred, însă, în continuare că, stradă cu stradă, putem şi trebuie să schimbăm România!

Îi asigur pe alegătorii din Prahova, precum și pe toți cei care mi-au acordat votul şi încrederea lor, că voi lupta în continuare pentru un sistem de învățământ incluziv şi performant, pentru dreptul nostru constituțional la un mediu sănătos, pentru oameni noi in politică și pentru o România în care, fără penali şi fără hoție, să ajungem departe!" a scris parlamentarul pe pagina sa de Facebook.

Aflat la primul mandat în Parlamentul României, Dan Rădulescu, profesor de Istoria Artei, s-a dovedit unul dintre cei mai activi parlamentari din județ, dar și la nivelul USR, formațiunea politică din partea căruia a fost ales. Acesta a semnat nu mai puțin de 121 de inițiative legislative, are 20 de luări de cuvânt în plen și a adresat 57 de întrebări și interpelări din cele 323 adresate, în total, în acest mandat, de membrii grupului 

Back To Top