Categorie: Politic

Senatorul Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova și candidatul propus de alianța PNL - USR - PLUS pentru funcția de președinte al Consiliului  Județean, consideră că liderii social-democraților la nivel național s-au "dezis de echipa PSD Prahova".

 

Iulian Dumitrescu a comentat congresul social-democraţilor, de weekendul trecut, considerând că evenimentul a scos la iveală "un partid debusolat, care nu vrea şi nu poate să se reformeze. Aceleaşi figuri învechite care până mai acum un an erau locotenenţii lui Liviu Dragnea ne sunt prezentate acum ca nişte îngeraşi imaculaţi, ei fiind, în realitate, dacă nu cauze principale ale răului din România, măcar complici benevoli".

Considerațiile s-au mutat și în plan local, liderul liberal apreciind că "nici măcar această conducere iresponsabilă a PSD n-a mai vrut să se asocieze cu echipa partidului de la Prahova".

"De unde tragem trei concluzii:

1. Liderii PSD de la nivel naţional sunt conştienţi că Alianţa PNL – USR – PLUS Prahova va învinge clar la alegerile locale din 27 septembrie şi nu vor să parieze pe cai morţi. Și-au luat adio de la conducerea PSD Prahova şi aşteaptă să piardă alegerile, pentru ca, apoi, să instaleze o echipă apropiată.

2. PSD Prahova este una dintre cele mai toxice organizaţii politice, producând deservicii majore pentru imaginea partidului din care face parte.

3. Mai mereu, PSD Prahova şi aliaţii săi au avut miniştri în guvernările PSD. Acum, ditamai preşedintele organizaţiei judeţene este simplu membru de partid, care n-a fost demn nici măcar de o funcție de vicepreşedinte regional.

Cred că primarii PSD nu-și mai încap în piele de fericire că liderul lor neînfricat a fost tras pe tușă", a comentat Iulian Dumitrescu, candidatul PNL - USR - PLUS pentru conducerea Consiliului Județean Prahova.

Back To Top