Categorie: Politic

Deputatul de Prahova Dan Rădulescu, recent plecat din USR (VEZI DETALII), a anunțat, miercuri, că s-a alăturat unui nou partid apărut pe scena politică românească.

 

"Am decis, astăzi, să mă alătur partidului UNDOR (Uniunea Națională pentru Democrație, Omenie, Respect), nu din dorința de a părăsi USR, ci pentru a-l regăsi!

Acum patru ani, am fondat prima filială USR din afara Bucureștiului, filiala județeană Prahova.

Acum patru ani, mi-ați dat votul vostru pentru a deveni deputat.

În toți acești patru ani am uzat de prerogativele funcției pe care mi-ați oferit-o prin votul vostru, pentru a lupta împotriva poluării, cu gândul la aerul pe care îl respirăm în Ploiești și pentru a îmbunătăți sistemul de învățământ la nivel național, cu gândul la generațiile de elevi pe care le-am îndrumat, aici, în Ploiești!

Activitatea mea poate fi urmărită pe site-ul Camerei Deputaților, fiind reflectată atât de presa locală, cât și de cea națională.

Astăzi, alături de o parte dintre cei care au înființat USR Prahova acum patru ani, dintre care mulți au fost excluși sau și-au dat demisia, rămân fidel acelorași principii pentru care v-am cerut votul și semnătura în stradă de-a lungul acestor patru ani: apărarea dreptului nostru constituțional la un mediu sănătos, fără penali în funcții publice și oameni noi în politică", a scris parlamentarul, pe pagina sa de Facebook.

Dan Rădulescu se așteaptă să nu fie o "luptă ușoară", ci una care va cere "timp și determinare".

"România are nevoie de majorități constituite în jurul unor idei și proiecte în care să credem cu toții!

România are nevoie de majorități formate în jurul unor oameni corecți, care să poată duce speranța de mai bine, mai departe!

Iar dacă aceste majorități nu se pot forma acum, România are nevoie de o opoziție onestă, care să ceară în continuare schimbarea vechii clase politice!

România nu are nevoie de oameni noi cu trăsături sau compromisuri de oameni vechi. România are nevoie de schimbare!

Să ducem împreună aceasta luptă mai departe!", a mai transmis deputatul de Prahova Dan Rădulescu, proaspăt membru UNDOR.

Back To Top