Categorie: Politic

PNL Prahova a anunțat, joi, că a fost semnat contractul pentru reabilitarea și modernizarea DJ 102I Valea Doftanei – Brădet, proiect ce va fi derulat prin Compania Națională de Investiții și va reprezenta o alternativă la DN 1.

 

Premierul României, Ludovic Orban, şi ministrul Transporturilor, Lucian Bode, şi ministrul Dezvoltării, Ion Ştefan, au semnat, joi, contractul pentru reabilitarea și modernizarea drumului Valea Doftanei – Brădet, proiectat să fie o alternativă la DN 1.  Acesta va fi derulat prin Compania Națională de Investiții, aflată în subordinea Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației.

„În mai puţin de nouă luni, Guvernul PNL a făcut pentru Prahova mai mult decât PSD în 12 ani. DJ102I, care are scopul de a fluidiza traficul pe DN1, este exemplul perfect care ilustrează viziunea liberală de dezvoltare a judeţului nostru: investiţii în infrastructură care să ajute Prahova să progreseze economic şi care să le ofere locuitorilor o calitate a vieţii mai bună. Mă bucură foarte mult că Guvernul României a dat curs solicitărilor mele pentru realizarea grabnică a acestui proiect şi sunt absolut convins că o colaborare între Executivul PNL şi administraţia locală liberală, începând cu 27 septembrie, va răspunde aşteptărilor prahovenilor. Avem nevoie de coerenţă administrativă şi în ceea ce priveşte viziunea de dezvoltare a judeţului, după 12 ani în care actuala administraţie PSD-istă a Consiliului Județean nu a făcut nimic să rezolve problema traficului infernal de pe Valea Prahovei”, a declarat Iulian Dumitrescu, candidatul PNL – USR – PLUS pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova.

Proiectul de modernizare a tronsonului Valea Doftanei – Brădet din DJ 102I va fi realizat de Compania Naţională de Investiţii (CNI), aflată în subordinea Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației.

„Timp de 12 ani, PSD a avut şansa să arate ce pot face şi prahovenii s-au putut convinge de indolenţa şi neputinţa socialiştilor. Sunt convins că, după 27 septembrie, când prahovenii vor spune alături de noi «Adio, PSD», lucrurile se vor mişca mult mai bine. De altfel, în Programul de Guvernare Locală a judeţului Prahova, printre obiectivele majore se numără sprijinirea finalizării autostrăzii Comarnic – Braşov şi construirea unor supratraversări peste DN 1 în aşa fel încât să scăpăm de coşmarul din fiecare weekend de pe Valea Prahovei”, a punctat Iulian Dumitrescu, candidatul Dreptei Unite pentru şefia CJ Prahova. 

Back To Top