Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Senatorul Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova și candidatul PNL-USR-PLUS la șefia Consiliului Județean, a lansat vineri un apel către competitorii înscriși în cursa electorală, îndemnându-i la a duce o "campanie civilizată" pentru a se promova în perspectiva scrutinului de la finalul lunii viitoare.

 

Iulian Dumitrescu i-a îndemnat pe toți candidații din județ să se promoveze prin proiectele pe care le-au pregătit pentru comunitățile pe care doresc să le reprezinte și să le administreze în următorii patru ani.

"Fac un apel către toţi competitorii electorali din Prahova să ducă o campanie electorală civilizată, bazată pe mesaje pozitive, în care să-şi prezinte proiectele menite să îmbunătăţească viaţa cetăţenilor, şi să respecte condiţiile speciale în care ne aflăm pentru a nu pune în pericol sănătatea oamenilor.

Cu siguranţă, Alianţa Dreptei Unite, PNL - USR - PLUS Prahova, al cărui candidat sunt pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, va încerca, în aceste 30 de zile de campanie electorală, să prezinte Programul de Guvernare Locală pentru următorii patru ani. Vrem ca prahovenii să spună «Adio, PSD», dar să şi fie convinşi că proiectele noastre pot aduce schimbarea în bine pe care şi-o doresc cu atâta ardoare.

Pe de altă parte, #PNL are în Prahova cea mai bună echipă de administrație, iar candidații liberali vor vorbi, în zilele care urmează, despre proiecte de dezvoltare a municipiilor, orașelor și comunelor din județ.

Nu putem decât să sperăm că PSD-iştii disperaţi că-şi pierd feuda pe care au secat-o de resurse şi energie nu vor recurge la tertipurile lor murdare şi, pe alocuri, ilegale cu care ne-au obişnuit", a transmis Iulian Dumitrescu, candidatul PNL-USR-PLUS l funcția de președinte al Consiliului Județean PPrahova.

(P)

Back To Top