Categorie: Politic

Marcel Vela deschide lista de candidați propusă de PNL pentru Consiliul Local Caransebeș, drept urmare și-a delegat atribuțiile legate de alegeri.

 

Marcel Vela, primar al Caransebeșului vreme de trei mandate, deschide acum lista PNL pentru Consiliul Local al municipiului. Drept urmare, acesta și-ar fi delegat atribuțiile în legătură cu alegerile locale. Vela a delegat  funcția de președinte al Comisiei Tehnice Centrale pentru coordonarea activităților de organizare a alegerilor pentru autoritățile administrației publice locale din data de 27 septembrie 2020, cea care se ocupă de comunicarea cu prefecturile. Surse politice citate de Mediafax au spus că Marcel Vela și-a delegat aceste atribuții către secretarul de stat Gheorghe Sorescu, cel care răspunde de Instituția Prefectului în Ministerul Afacerilor Interne.

PSD a avut imediat o reacție, printr-un mesaj postat pe pagina de Facebook a partidului: "Șmecheria cu suspendarea din Comisia pentru organizarea alegerilor nu merge! Ori ești candidatul Marcel Vela, ori ești ministrul de Interne Marcel Vela. Nu poți fi și candidat și șeful celor care veghează ca alegerile să se desfășoare conform legii. Să folosești polițiștii ca agenți electorali pentru a te alege tu și camarila ta este trafic de influență. Conform Codului penal.

Domnule Vela, nu e mai cinstit să îi lăsați pe Duduieni să organizeze alegerile?!"

Foto: Facebook/ Marcel Vela

Back To Top