Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Senatorul Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova și candidatul propus de PNL - USR - PLUS pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova, a publicat, luni, înaintea votului pe moțiunea de cenzură, un punct de vedere în care acuză PSD că, prin gestul său, comite un "act de sabotaj la adresa României".

 

"Nu poți să arunci țara în criză politică în timp ce românii luptă să depășească alte două crize suprapuse – sanitară și economică. Moţiunea nici nu are sens câtă vreme mai sunt doar trei luni până la alegerile parlamentare. Este doar dovada dorinţei PSD de a instala haosul în ţară", consideră Iulian Dumitrescu.

Preşedintele PNL Prahova spune că "niciunul dintre parlamentarii liberali nu va vota moţiunea de cenzură şi nu va participa la şedinţă pentru a asigura cvorumul, considerând că demersul PSD este ilegitim. Sunt convins că la fel vor proceda şi colegii din Alianţa Dreptei, parlamentarii USR".

"Sunt optimist că moţiunea de cenzură va eşua şi că, pe 27 septembrie - la alegerile locale şi pe 6 decembrie - la alegerile parlamentare, românii, în general, şi prahovenii, în particular, vor spune tare «Adio, PSD». Inclusiv pentru această tentativă de a incendia ţara", a declarat Iulian Dumitrescu, candidatul PNL - USR - PLUS pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova.

(P)

Back To Top