Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Deputatul PNL de Prahova Răzvan Prișcă este de părere că modul în care a decurs ședința deluni, dedicată votării moțiunii de cenzură inițiate de PSD împotriva Guvernului Orban, este o dovadă a decăderii social-democraților.

 

Plenul reunit al celor două camere ale Parlamentului nu a mai votat moțiunea din cauza lipsei cvorumului necesar, ceea ce înseamnă, în opinia lui Răzvan Prișcă, faptul că “PSD a primit ieri o lecţie necesară. Eşecul răsunător al mult lăudatei moţiuni de cenzură a reliefat faptul că Partidul Social Democrat a devenit un partid toxic şi nefrecventabil. Dincolo de neregulile acestui demers, PSD a demonstrat că nu este interesat de sănătatea românilor şi nici de situaţia economică a ţării ci doar de propriul interes electoral”.

Deputatul PNL Răzvan Prișcă a precizat că absenteismul înregistrat la moţiunea de cenzură este dovada clară a faptului că restul formaţiunilor politice parlamentare nu a dorit să "gireze aventura politică a PSD“.

"Aş dori să mulţumesc colegilor din USR, PMP, UDMR, grupului minorităţilor şi parlamentarilor neafiliaţi care au înţeles că România are nevoie de Guvern şi au pus sănătatea cetăţenilor mai presus de interesul politic de moment”, a mai transmis deputatul PNL de Prahova Răsvan Prișcă.

Back To Top