Categorie: Politic

Senatorul Iulian Dumitrescu, candidatul propus de PNL - USR - PLUS pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova, face un bilanț al situației infrastructurii rutiere județene, remarcând că, în continuare, numeroase drumuri sunt încă betonate, pietruite sau chiar din pământ.

 

"Ruptură de realitate a PSD-iștilor din Prahova: se laudă că au turnat filmul Asfalt Tango în județ, asta în timp ce mii de prahoveni mi s-au plâns, în ultimele luni, de calitatea proastă a drumurilor, de faptul că majoritatea ulițelor de prin sate sunt pietruite sau de pământ și se transformă în râuri de nămol atunci când plouă. Acest neajuns este ușor de constatat câtă vreme până și candidații PSD la primării promit, în campania electorală, asfalt.

Prahovenii trebuie să ştie că, din cei 1.146 de kilometri de drumuri din Prahova, doar 862 sunt asfaltaţi. Restul de 25%, sunt drumuri fie betonate, fie de ciment, fie pietruite, fie de pământ. Aşa ne lasă PSD  după 12 ani în fruntea CJ Prahova, cu un sfert de drumuri demne de mijloc de secol XIX", a constatat Iulian Dumitrescu, candidatul PNL - USR - PLUS la conducerea CJ Prahova.

În sprijinul afirmațiilor sale, președintele PNL Prahova face și un scurt studiu de caz: "Neputinţa actualei conduceri PSD a CJ este evidentă şi în cazul DJ102I (tronsonul Valea Doftanei – Brănet) pe care a trebuit să-l preia Guvernul PNL prin Compania Naţională de Investiţii (CNI) tocmai pentru că actuala conducere a judeţului n-a fost în stare".

Dumitrescu a anunțat că "Alianța Dreptei, PNL-USR-PLUS, își asumă, în Programul de guvernare locală, ca până în 2024, peste 90% dintre drumurile din judeţ să beneficieze de îmbrăcăminte asfaltică modernă, la standarde europene. În felul acesta, împreună, pe 27 septembrie, vom spune «Adio, PSD»”.

Back To Top