Categorie: Politic

Președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, candidatul alianței PSD - PPU-SL - Pro România la conducerea CJ Prahova, a anunțat că sute de sesizări au ajuns, în primele ore ale zilei, la Consiliul Județean din cauza mirosului greu resimțit în Ploiești, dar și în localități din apropierea municipiului (VEZI DETALII).

 

Toader consideră "inacceptabil" incidentul de azi-dimineață.

"Murim gazați în Ploiești! Aștept răspunsuri de la Ministerul Mediului-Garda de Mediu, Prefectura Prahova, Primăria Ploiești, conducerea liberală a Guvernului! Miroase insuportabil!

Ce s-a întâmplat astăzi în Ploiești este de neacceptat! Până la ora 10, am primit peste 400 de sesizări din partea ploieștenilor, dar și a locuitorilor din Strejnic, Tătărani și Bărcănești! Ca niciodată, astăzi au fost înregistrate depășiri grave ale substanțelor periculoase eliberate de marii poluatori din Ploiești! Ce înseamnă asta, stimați reprezentanți ai instituțiilor de control?!

Am ajuns cu toții la limita răbdării! Suntem fruntași la cazurile de leucemie și boli respiratorii! Ne omorâți cu zile!", a transmis Bogdan Toader, președintele CJ Prahova și propunerea PSD - PPU-SL - PLUS pentru un nou mandat în această funcție.

(P)

Back To Top