Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Candidatul alianţei PNL-USR-PLUS pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Prahova, Iulian Dumitrescu, reacţionează după ce operatorul de salubritate Rosal a început să trimită notificări către asociaţiile de proprietari în care anunţă că nu va mai lua gunoiul din camerele de precolectare ale blocurilor turn. Dumitrescu susţine că problema, care în ultimii ani a făcut obiectul unui litigiu, pleacă de la actuala conducere PSD a Consiliului Judeţean şi de la modul în care au fost făcute contractele de salubritate. "După 27 septembrie, primul lucru pe care îl voi face ca Președinte de Consiliu Județean este să spun operatorului de salubritate: ori faceți curățenie, ori plecați", promite preşedintele PNL Prahova.

Reacţia senatorului de Prahova vine după ce în spaţiul public a apărut informaţia că Rosal nu va mai ridica gunoaiele de la camerele de precolectare începând cu data de 1 octombrie. De altfel, societatea a trimis notificări către asociaţiile în cauză, în care explică faptul că a câştigat procesul cu Uniunea Asociaţiilor de Proprietari şi că asociaţiile vor avea obligaţia să îşi adune singure gunoaiele din spaţiile de colectare aflate la interior, să scoată pubelele pline în ziua când trece maşina de gunoi şi să-şi bage pubelele înapoi la final. Plecând de la această situaţie, Iulian Dumitrescu reclamă că actuala conducere a Consiliului Judeţean Prahova nu s-a implicat deloc pentru a rezolva problemele prahovenilor şi în special ale ploieştenilor legate de colectarea deşeurilor. "Refuzul operatorului de salubritate din Ploieşti de a ridica gunoiul din blocurile turn ale oraşului este o dovadă de nepăsare şi arată neputinţa actualului preşedinte PSD al Consiliului Judeţean. Consiliul Județean este responsabil pentru ridicarea gunoiului. PSD și-a bătut joc de cetățeni! În loc să apere interesele prahovenilor, PSD apără interesele firmei care nu-şi respectă obligaţiile contractuale şi nu ridică gunoiul oamenilor", a declarat Iulian Dumitrescu, într-un mesaj publicat luni pe pagina oficială de Facebook.

"După 27 septembrie, primul lucru pe care îl voi face ca Președinte de Consiliu Județean este să spun operatorului de salubritate: ori faceți curățenie, ori plecați. Lucru valabil atât pentru Ploiești, cât și pentru celelalte localități ale județului inundate de gunoaie. În cel mai scurt timp, județul Prahova va fi un județ exemplu în România din punct de vedere al curățeniei și al colectării deșeurilor", a mai declarat candidatul PNL-USR-PLUS pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova.
Back To Top