Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic
sever_voinescu_1„PDL a cerut Guvernului să fie extrem de ferm în aplicarea legii în ceea ce priveşte reprimarea protestelor violente.

Am constatat că partidele din opoziţie au încercat să se lipească cumva de acest fenomen, aşa cum partidele din opoziţie au încercat anul trecut să organizeze astfel de proteste, fără să reuşească, iar acum încearcă să profite de aceste mişcări şi să le amplifice. Apelul nostru este la calm, facem un apel la colegii din opoziţie să nu supraliciteze aceste manifestaţii, pe care PDL le tratează cu cea mai mare seriozitate", a declarat luni purtătorul de cuvânt al PDL, deputatul ploieștean Sever Voinescu.

„E un moment foarte delicat, presiunea străzii este evidentă, probabil că ea va creşte în următoarele zile. Suntem concentraţi să nu se mai producă violenţe în stradă, protestele să se desfăşoare paşnic. Alegerile sunt foarte aproape, mai sunt 8 sau 9 luni până la alegeri, şi acela va fi momentul în care electoratul îşi va spune părerea", a încheiat purtătorul de cuvânt al PDL.
Back To Top