Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Ludovic Orban a fost prezent, luni, în Parlamentul României, la solicitarea PSD, anunțând, din Legislativ, că pentru viitor nu sunt avute în vedere majorări de taxe și impozite. Episodul a fost comentat de deputatul liberal de Prahova, Roberta Anastase, care a subliniat că tocmai cei care l-au chemat pe premier în fața parlamentarilor nu au fost interesați să audă ce are de spus acesta.

 

Orban a mers, luni, în Camera Deputaților, la dezbaterea “Ora premierului”, la solicitarea grupului PSD, pentru a prezenta stadiul elaborării proiectelor bugetului de stat şi bugetului asigurărilor sociale de stat pentru anul 2021.

"PSD a solicitat azi prezența premierului în Camera Deputaților.

Ludovic Orban a venit, PSD-iștii nu! Asta este doar încă o dovadă că gesturile lor sunt doar electorale!

Și o veste buna: Premierul a declarat că NU vor fi crescute taxele și impozitele în 2021", a declarat deputatul PNL de Prahova Roberta Anastase.

"Obligaţia este aceea ca Guvernul să depună proiectul de lege al bugetului de stat în termen de 15 zile de la învestirea noului Guvern. Ca atare, sincer, sunt un pic nedumerit privitor la această chemare în faţa Camerei Deputaţilor, cu toate astea respect instituţia Parlamentului, m-am prezentat şi vă spun că, chiar dacă actualul guvern nu are obligaţia de a prezenta Legea bugetului de stat şi Legea bugetului asigurărilor sociale de stat în faţa Parlamentului spre dezbatere, întrucât suntem într-un an electoral, noi suntem în procedurile legale de întocmire a bugetului de stat şi a bugetului asigurărilor de stat. De asemenea, ne pregătim cu toate actele normative care sunt necesare pentru adoptarea Legii bugetului de stat şi a Legii bugetului asigurărilor sociale de stat, Legea plafoanelor şi celelalte legi. Munca noastră este îngreunată de faptul că, din păcate, foarte multe legi adoptate de Parlament au generat cheltuieli suplimentare fără să fie asigurate resursele financiare pentru a putea susţine aceste cheltuieli. Este extrem de greu, mai ales într-un an de criză economică provocată de pandemia de coronavirus să se adopte noi şi noi acte normative care să genereze creşteri de cheltuieli fără să existe niciun fel de bază în veniturile bugetului”, a declarat Ludovic Orban, în plenul Camerei Deputaților.

Premierul a dat asigurări că în proiectele amintite nu vor fi prevăzute majorări de taxe și impozite: Ce pot să vă spun că este că în construcţia bugetară pe care o pregătim nu vom creşte taxele şi impozitele. Orice creştere de venituri pe care o vom include în construcţia bugetară va avea la bază creşterea economică, o mai bună colectare a taxelor şi impozitelor pe baza unei eficientizări a activităţii ANAF, Ministerului Finanţelor, pe baza digitalizării activităţii de colectare a taxelor şi impozitelor, pe baza lovirii evaziunii fiscale acolo unde ea există”.

Back To Top