Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Deputatul Dan Rădulescu a relatat cum două inițiative legislative deosebit de importante, care vizau protecția persoanelor cu alergii și a celor care suferă de intoleranță autoimună la gluten, au fost blocate de faptul că nu au primit aviz de la Comisia pentru Sănătate și Familie.

 

Printre alte propuneri, acestea prevedeau înființarea unui registru național de evidență a persoanelor alergice, ar fi putut asigura o alimentație adecvată, în cantine, elevilor și studenților cu asemenea probleme, și ar fi obligat autoritățile să doteze cabinetele școlare cu adrenalină, pentru intervenția în cazuri urgente.

De asemenea, proiectele se refereau și la decontarea analizelor de către CAS.

"Pe ordinea de zi a Camerei Deputaților au fost înscrise doua inițiative legislative cu privire la protecția persoanelor care suferă de alergii și, respectiv, boala celiacă (intoleranța autoimună la gluten).

Numărul celor vizați este în creștere atât la nivel global și cât și în România, poluarea fiind considerată una dintre cauzele principale.

Din păcate, la ora actuală analizele, consultațiile, tratamentul și alimentele specifice nu sunt decontate de Casa Națională de Asigurări de Sănătate, costul lor putând depăși suma de 4000 de lei anual pentru fiecare persoană care are probleme în acest sens.

Proiectul de lege prevede înființarea unui Registru Național pentru Evidență a persoanelor cu boli si afecțiuni alergice, o alimentație adecvată în cantine, oferită elevilor și studenților care suferă de alergii, dotarea cabinetelor medicale cu cel puțin o doză de adrenalină pentru a putea interveni în cazurile urgente și, cel mai important, decontarea analizelor și testelor specifice de către CNAS", a dezvăluit parlamentarul.

În ciuda beneficiilor pentru pacienți, inițiativele legislative nu au convins comisia de specialitate.

"Din păcate, niciuna dintre propuneri nu a avut raport de la Comisia pentru Sănătate și Familie, ceea ce a blocat dezbaterea și adoptarea propunerii. Culmea este că inițiatorii și susținătorii fervenți ai inițiativelor sunt de la PSD, la fel precum președintele comisiei de fond care a uitat de raport. Se pare că nici la ei, disciplina de partid nu mai e ce a fost...

Mare problemă – și cel mai greu de rezolvat, în ultimii 30 de ani -  este că, din păcate, interesul cetățenilor rămâne mereu în urma celui politic...", a comentat deputatul Dan Rădulescu.

Back To Top