Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Deputatul de Prahova Dan Rădulescu a continuat, pe pagina sa de Facebook, dezvăluirile din bilanțul acțiunilor de control întreprinse de autoritățile de mediu la rafinăriile din județ. Acesta a prezentat, într-o postare recentă, situația rafinăriei Petrobrazi (OMV Petrom).

 

“Știm cu toții, mai ales cei din cartierele din Vestul orașului, cum stă treaba cu poluarea, mai puțin cei care ar trebui să vegheze cu statornicie la respectarea dreptului nostru constituțional la un mediu sănătos – Garda de Mediu, Agenția pentru Protecția Mediului, Direcția de Sănătate Publică.  Nicio instituție dintre cele enumerate mai sus nu a făcut vreodată vreo propunere de îmbunătățire a legislației, spre exemplu, chiar dacă, de-a lungul timpului, s-au inițiat tot felul de grupuri și comisii de lucru, ba chiar și niște dezbateri publice entuziaste. Chiar în primul an de mandat am pus presiune pe DSP să realizeze un studiu prin care să coreleze efectele poluării cu starea de sănătate publică, mai ales în cazul poluării cu benzen, o substanță cancerigenă prin excelență. Chiar dacă și-au luat angajamentul în scris că daaaa, voor faace, se pare că solitaire-ul și competițiile de candy crush saga le-au răpit toate cele 8 ore zilnice de program, căci, altfel, nu-mi explic cum patru ani n-au fost în stare să scoată o mărgică, măcar...  Apoi, am propus un amendament la buget, care consta în alocarea unei bune sume de bani tocmai pentru realizarea acestui studiu, dar coaliția majoritară din acele vremuri a hotărât că sănătatea ploieștenilor și a celor din zona periurbană nu merită câteva zeci de mii de euro... Revenind la  poluatorul nostru de la Brazi, în ciuda zecilor de reclamații, a articolelor din presă, anul ăsta a fost verificat de 4 ori”, a anunțat parlamentarul.

Dan Rădulescu spune că “vizitele de curtoazie s-au soldat, normal, cu o singură amendă dată, evident, pentru ce altceva decât pentru nerespectarea obligației de a aplica măsuri, astfel încât să reducă impactul poluării asupra aerului înconjurător. 15.000 lei, a fost amenduța, adică vreo 3.000 de euro... Asta la o cifră de afaceri de 3,6 miliarde de lei, cât a avut OMV-ul anul trecut, înseamnă fix bombonelele alea nașpa de la fondul de protocol... Cât costă un tratamentul pentru cancer, să zicem, calculați voi”!

Back To Top