Categorie: Politic
alegeri_urnaReprezentanţii organizaţiei tineretului social-democrat, filiala Prahova, afirmă, într-un comunicat de presă, că anticipatele se pot organiza în aprilie, „dacă acestea se doresc".

„Pe un acord politic, aceste termene pot fi scurtate, conform legii. Încă un an de guvernare cu actuala putere ar însemna prăbuşirea totală a nivelului de trai în ţara noastră", scrie în comunicatul TSD.

„Tineretul Social Democrat Ploieşti încurajează pe toate căile forma de manifestare în stradă a miilor de români care s-au săturat de Traian Băsescu, Emil Boc şi guvernul lor de incompetenţi. Aşa cum am demonstrat-o la "MITINGUL PENTRU LIBERTATE" din data de 19 ianuarie 2012, ne alăturăm disperării şi nemulţumirii românilor, fără să susţinem vreo formă de violenţă.
Protestele oamenilor sunt întemeiate, ceea ce s-a întâmplat cu Legea Sănătăţii a fost de fapt catalizatorul nemulţumirilor adunate pe durata ultimilor ani. Oamenii nu mai suportă, au fost agresaţi şi sfidaţi în mod repetat, au suportat cu stoicism prea multe lucruri", se adaugă în comunicat.
Potrivit reprezentanţilor TSD, USL cere în continuare:
• Înlocuirea cât mai rapidă a ministrului de interne;
• Renunţarea la comasare şi la amânarea alegerilor;
• Înlocuirea guvernului cu un cabinet tehnocrat, care să organizeze alegeri;
• O noua lege electorală;
• Alegeri parlamentare anticipate

Back To Top