Categorie: Politic

Reprezentanții elevilor din Prahova s-au întâlnit, miercuri, cu o delegație a PNL din care a făcut parte senatorul de Prahova Roberta Anastase, alături de membri ai Consiliului Județean și ai Consiliului Local Ploiești.

 

Întâlnirea organizată de Consiliul Județean al Elevilor Prahova este parte din campania acestui for de a aduce problemele din educație în atenția și pe agenda decidenților.

„Reprezentanții elevilor din Prahova s-au întâlnit cu doamna senator Roberta Anastase, din partea Partidului Național Liberal. Ne-am bucurat și de prezența domnului Răzvan Constantin, consilier județean în cadrul Consiliului Județean Prahova, respectiv a doamnei Simona Popescu și domnului Radu Simionescu, consilieri locali în cadrul Consiliului Local al Municipiului Ploiești.

Pe agenda întâlnirii s-au regăsit subiecte importante pentru activitatea structurii, precum educația incluzivă de calitate, finanțarea sistemului educațional și bursele elevilor, cât și combaterea corupției școlare”, a transmis, în urma acestei întâlniri, conducerea Consiliului Județean al Elevilor.

Back To Top