Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Surse din mediul politic anunţă, în contextul discuţiilor de la nivel naţional privind împărţirea posturilor din prefecturi între PNL, USR-PLUS şi UDMR, că Uniunii Salvaţi România urmează să-i revină ocazia de a desemna un subprefect de Prahova, în timp ce pe postul de prefect şi celălalt post de subprefect rămân ocupanţii actuali.

Cel mai probabil, potrivit aceloraşi surse, USR Prahova va nominaliza subprefectui. Creditat cu şansele cele mai mari este actualul consilier judeţean Felix Bulearcă. Înainte de a intra în politică, acesta a lucrat în Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă. Aceleaşi surse mai anunţă că nominalizarea din partea USR-PLUS urmează să vină după eliberarea din funcţie a actualului subprefect Mădălina Petcu, la un pic mai mult de trei luni de la numirea acesteia.

Prefectul Cristian Ionescu ar urma să-şi păstreze postul, la fel şi celălalt subprefect, George Brezoi.

Rămâne de văzut ce impact va avea această schimbare asupra activităţii din Prefectura Prahova, în condiţiile în care, din câte înţelegem, una dintre atribuţiile subprefectului Petcu este coordonarea campaniei de vaccinare anti-COVID la nivelul întregului judeţ.

Back To Top