Categorie: Politic

Preşedintele PSD Prahova, deputatul Bogdan Toader, anunţă că formaţiunea a formulat mai multe acţiuni în instanţă, reclamând calomnii sau posibile încălcări ale prevederilor privind finanţarea campaniilor electorale. Anunţul vine ca răspuns la un comunicat în care USR Prahova reclama că un consilier local al acestui partid ar fi victima unei tentative de intimidare din partea PSD.

 

"Am decis la nivelul partidului să demarăm mai multe acţiuni, pentru calomnii și denigrări. Sunt acțiuni pornite din timpul campaniei electorale, nu numai împotriva USR, ci inclusiv împotriva PNL", a declarat Bogdan Toader, ca răspuns la acuzaţiile şi ironiile venite din partea USR. Preşedintele PSD Prahova spune că a fost făcută o contestaţie şi faţă de modul în care a fost sponsorizată o postare pe reţeaua de socializare Facebook, considerându-se că s-a încălcat legislaţia privind plata pentru promovarea imaginii candidaţilor în timpul campaniei electorale.

Pe acelaşi subiect: 

PSD Prahova îi cere daune de 10.000 de euro consilierului local ploieştean Mihai Tonsciuc, de la USR, după o postare pe Facebook în care îl acuza pe Bogdan Toader de ipocrizie şi vorbea despre legătura cu familia Cosma şi despre posibila sursă de finanţare pentru campania de imagine derulată anul trecut de social-democraţi.

Back To Top