Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Preşedintele PSD Prahova, deputatul Bogdan Toader, a anunţat că formaţiunea a retras litigiile, trei la număr, pe care le iniţiase faţă de PNL şi faţă de doi consilieri USR, argumentând că a fost o decizie luată în urma unor consultări interne în care s-a considerat că "mesajul a fost înţeles" şi că "oamenii vor alt fel de politică".

 

"În 4 decembrie 2020, când existau mai multe atacuri - suburbane le-aş numi - din partea adversarilor politici, am ajuns la o concluzie, alături de colegii mei, că ar trebui să oprim aceste atacuri şi să acţionăm în instanţă mai mulţi oameni politici sau partide, pentru defăimare şi denigrare. Nu considerăm normal ca o campanie electorală să ajungă să fie doar despre denigrare. Banii pe care statul îi alocă pentru desfăşurarea campaniei electorale trebuie folosiţi pentru promovare, aşa scrie la lege, nu pentru defăimare şi denigrare. Nu am plătit taxa de timbru pentru acţionarea în instanţă a lui Mihai Neagu şi tânărului consilier Tonsciuc, am renunţat la acel proces, nu trebuia să mai ajungă pe rol. Singurul pentru care am plătit taxa de timbru a fost cel al Partidului Naţional Liberal, pentru că a existat un ziar de «promovare electorală» în care o pagină sau două erau alocate denigrării adversarilor politici. În urma discuţiilor pe care le-am avut cu colegii mei, am trimis o adresă către instanţă prin care renunţăm şi la acest proces. A vrut să fie un mesaj, transmis către adversarii politici, care nu au înţeles nici măcar în anul 2020 cum se desfăşoară o campanie electorală, ce principii trebuie s-o domine şi faptul că trebuie la un moment dat să ne oprim din astfel de atacuri. Politica este altfel şi oamenii vor altfel de politică, lucru dovedit şi de rezultatul alegerilor din 2020", a declarat Bogdan Toader, preşedintele PSD Prahova.

"Dacă citiţi mai multe postări, suntem făcuţi nenorociţi, hoţi, pungaşi şi altele, nu consderăm că aceste lucruri trebuie să apară în spaţiul public şi nimeni să nu aibă de suferit în urma acestor atacuri. Dacă vrem să facem parte din rândul aleşilor, trebuie să ne păstrăm o decenţă", a mai detaliat politicianul.

Back To Top