Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic
ionescu_gabrielInvitat la Alpha TV, în cadrul emisiunii „Direct la Subiect" moderată de jurnalistul Marius Nica, consilierul Gabriel Ionescu (PSD) a declarat că posturile sunt tranzacţionate pe bani grei în interiorul partidului, iar PSD Ploieşti este, în acest moment, populat de personaje dubioase. Totodată, Ionescu l-a atacat pe senatorul Iulian Bădescu, declarând că refuză să asculte de cineva care, în trecut, a coordonat campaniile electorale ale PDL.

"Din păcate, cei împotriva cărora am luptat la alegerile locale din 2008 sunt acum şefi la PSD Ploieşti şi dau ordine. În calitate de consilier nu pot să ascult directivele domnului Iulian Bădescu, care a coordonat campania PDL la toate alegerile din ultimii trei ani. Şefii de organizaţii îşi cumpără acum posturile cu bani grei, iar eu nu pot fi părtaş la asta. În PSD Ploieşti au apărut personaje dubioase, care nu au ce căuta în politică", a declarat Gabriel Ionescu.

Foto: observatorulph.ro
Integral, pe observatorulPH.ro
Back To Top