Categorie: Politic
bogdana_stroeConsilierul județean democrat-liberal Bogdana Stroe și-a dat demisia din funcție, decizia fiind anunţată printr-o cerere depusă la secretariatul Consiliului Judeţean Prahova.

Pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Județean Prahova figurează un proiect prin care se anunță vacantarea postului de consilier județean, titrează observatorulph.ro. Democrat-liberalul Constantin Mălăescu este următorul pe lista electorală de la alegerile locale din 2008, după părăsirea postului de către Bogdana Stroe.

Planurile de viitor

Surse din cadrul PDL Prahova ne-au declarat că principalele motive care au determinat-o pe Bogdana să ia hotărârea de a demisiona din CJ Prahova ţin de planurile sale familiale, Bogdana, împreună cu soţul său, deputatul liberal craiovean Ionuţ Stroe, pregătindu-se pentru al doilea copil.
Soţul Bogdanei, Ionuţ Stroe a fost ales deputat în Parlamentul României din partea Partidului Naţional Liberal (Craiova), iar Bogdana este un membru important al PDL Prahova. Bogdana Stroe a ocupat postul de director în cadrul Direcţiei Judeţene de Tineret şi Sport Prahova, fiind şi consilier judeţean din partea PDL în CJ Prahova. În prezent, Bogdana Stroe conduce Direcţia Programe Recreative pentru Tineret din Ministerul Tineretului şi Sportului.

Cum a ajuns consilier judeţean

În 2008, Bogdana Stroe a fost aleasă consilier municipal la Câmpina, renunţând la acest post după ce George Ionescu – nominalizat consilier judeţean la alegerile locale - a devenit deputat de Prahova în urma scrutinului parlamentar organizat în acelaşi an. Bogdana l-a înlocuit pe George Ionescu în acest post din CJ Prahova. Prin demisia anunţată acum, postul Bogdanei Stroe va fi ocupat de Constantin Mălăescu.

Back To Top