Categorie: Politic

La nivelul Partidului Prahova în Acţiune a fost demarată procedura pentru excluderea lui Răzvan Toma Stănciulescu, fostul candidat al formaţiunii pentru Primăria Ploieşti, în prezent consilier local. Exckuderea va duce, implicit, şi la pierderea mandatului în forul legislativ ploieştean.

Informaţia a fost confirmată de preşedintele partidului, Mihai Apostolache, acesta evitând să discute public despre motivele pentru care s-a decis excluderea şi precizând că procedura de excludere, conform statutuluui, durează ceva mai mult. "Nu este finalizată procedura de excludere, motivele vor fi anunțate după ce vom finaliza. Sunt încă lucruri interne, pe care le vom clarifica și le vom comunica atunci când vor fi lămurite", a declarat Mihai Apostolache.

Răzvan Toma Stănciulescu nu a comentat subiectul.

Excluderea din partid va echivala cu pierderea sprijinului politic şi, implicit, pierderea mandatului de consilier local.

Stănciulescu a fost membru fondator al Partidului Prahova în Acţiune, de altfel şi preşedinte în prima perioadă de existenţă a formaţiunii, iar la alegerile locale din 2020 a candidat atât pe lista pentru Consiliul Local, cu succes, cât şi pentru Primăria Ploieşti.

Back To Top