Categorie: Politic

Consilierii municipali ploieșteni Răzvan Stănciulescu și Cristina Toma Cochinescu își vor pierde mandatele de aleși locali. Informația a fost confirmată oficial printr-un anunț de presă emis astăzi, 9 mai 2021, de către reprezentanții Partidului Prahova în Acțiune. Cei doi și-au pierdut calitatea de membri ai Partidului Prahova în Acțiune, formațiune politica pe lista căreia au fost aleși în legislativul ploieștean în cadrul alegerilor locale desfășurate anul trecut. Răzvan Toma Stănciulescu a fost exclus din partid, iar Cristina Cochinescu și-a depus demisia la sfârșitul acestei săptămâni. 

Comunicatul oficial al Partidului Prahova în Acțiune:

Având în vedere faptul că în data de 07.04.2021, prin decizia Biroului Central nr. 56, domnul Răzvan-Toma Stănciulescu a fost exclus din partid, iar acesta nu a depus în termenul statutar o contestație, decizia a rămas definitivă, urmând ca pe lângă calitatea de membru de partid, acesta să piardă, conform art. 204 alin. 2) lit. j) din Codul administrativ, și calitatea de consilier local al Municipiului Ploiești. 

În ședința de vineri, 07.05.2021, doamna Cristina Toma Cochinescu a înaintat Biroului Central al Partidului Prahova în Acțiune demisia sa din partid, Biroul a luat act de aceasta și urmează, ca și în cazul domnului Răzvan-Toma Stănciulescu, să întreprindă măsurile necesare pentru înlocuirea din Consiliul Local Ploiești.

Back To Top