Categorie: Politic
semcu_pnlVicepreşedintele Consiliului judeţean Prahova, Adrian Semcu, pare să fi depăşit frustrările legate de înlăturarea sa din funcţia de preşedinte al PNL Prahova de către un grup de pucişti din partid, în frunte cu fostul său protejat Mircea Roşca, actual preşedinte interimar la organizaţia judeţeană a PNL PH. Semcu declară, într-un comunicat de presă, că Roşca are toată susţinerea sa pentru ocuparea funcţiei de vicepreşedinte în cadrul Consiliului Judeţean Prahova.

„Declar public susţinerea şi votul meu pentru desemnarea lui Mircea Roşca, preşedintele interimar al PNL-Prahova, ca vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Prahova", declară Semcu în comunicat.

Doi vicepreşedinţi liberali în coasta lui Cosma

„Consecvent acţiunii mele politice în toţi anii în care am fost preşedinte statutar al Partidului Naţional Liberal-Prahova, înţeleg să trec peste orgoliile şi ambiţiile personale şi să-i acord toată susţinerea mea lui Mircea Roşca, Consider, de asemenea, că judeţul Prahova are nevoie de doi liberali care să facă echipă cu preşedintele Mircea Cosma şi îmi exprim speranţa că Mircea Roşca nu va infirma încrederea pe care o investim în persoana domniei sale".

Semcu le cere public, atât lui Mircea Roşca, cât şi celorlalţi membri din conducerea interimară a PNL-Prahova să revină, în acţiunea politică, la „fair-play-ul care caracterizează Partidul Naţional Liberal".

Mângâie creştetul lui Roşca, dar se pregăteşte pentru alegeri interne

„Le cer să îndeplinească angajamentul asumat în faţa Consiliului Naţional Executiv al partidului nostru şi girat de însuşi preşedintele Crin Antonescu: organizarea, la începutul lunii martie, a conferinţei judeţene a PNL, pentru alegerea unui for de conducere statutar şi legitim al filialei. PNL-Prahova nu-şi poate permite să rămână divizat şi măcinat de lupte interne, în contextul organizării alegerilor locale, aşa cum este normal, în luna iunie", se încheie comunicatul de presă al lui Adrian Semcu.

Back To Top