Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Reprezentanţii USR PLUS au ales, la finalul săptămânii trecute, conducerile filialelor din toate localităţile din Prahova, în urma fuziunii dintre cele două partide. În Ploieşti, noul preşedinte al organizaţiei reunite este Magdalena Trofin, viceprimarul municipiului.

"Odată cu fuziunea dintre USR și PLUS au loc alegeri interne în cadrul formațiunii reunite. Astfel de alegeri au avut loc și în filiala Ploiești. Putem afirma cu tărie că după ziua votului intern câștigătorii sunt ploieștenii care pot fi siguri că vor avea în conducerea USRPLUS din municipiu oameni profesioniști, serioși și tenace. Sunt colegi și prieteni ai Ploieștiului care înțeleg așteptările riguroase ale comunității și pentru care politica este un mijloc de a face lucruri, nu doar de a vorbi despre ele", a transmis conducerea USR PLUS Prahova în urma alegerilor interne de duminică.

Noul preşedinte al organizaţiei municipale este Magdalena Trofin. Totodată, din Biroul Local vor face parte, în ordinea voturilor primite, Tonsciuc Mihai, Uță Daniela, Bădicioiu Ana, Butucaru Emanuel, Avram Tudor, Băcanu Mihai, Dinescu Ioana, Enescu Răzvan, Grecu Ioana şi Iliescu Ioana.

Back To Top