Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Mesajul senatorului de Prahova Roberta Anastase de Ziua Națională a SUA
Categorie: Politic

Senatorul de Prahova Roberta Anastase a transmis duminică un mesaj special, cu prilejul Zilei Statelor Unite ale Americii, subliniind importanța parteneriatului dintre România și SUA.

“Anul acesta ziua de 4 Iulie capătă o simbolistică aparte. Celebrăm, alături de SUA, un deceniu de la adoptarea Declarației Comune privind Parteneriatul Strategic pentru secolul XXI și de la semnarea și intrarea în vigoare a Acordului referitor la amplasarea sistemului de apărare împotriva rachetelor balistice al Statelor Unite în România. Tot anul acesta celebram 5 ani de la momentul în care sistemul de apărare amplasat la Deveselu a devenit complet operațional”, a punctat parlamentarul PNL de Prahova.

Relația România - SUA asigură deschidere pentru o bună colaborare în domenii cheie

Roberta Anastase a mai subliniat că “parteneriatul Strategic dintre România și Statele Unite ale Americii reprezintă unul dintre pilonii esențiali ai politicii noastre externe alături de poziționarea strategică în cadrul UE și NATO. Relația bilaterală privilegiată cu SUA a permis României să devină un furnizor de securitate și stabilitate în regiunea Europei de Est și în zona extinsă a Mării Negre și a deschis calea unor noi orizonturi privind o mai bună colaborare în domenii cheie precum cel economic, educațional, de apărare, securitatea energetică, consolidarea rezilienței și întărirea relațiilor transatlantice. Nu întâmplător, la inițiativa Președintelui României, Klaus Iohannis, România este gazda noului Centrului Euro-Atlantic pentru Reziliență”.

În opinia senatorului PNL, “prin toate aceste acțiuni, România a dovedit că este un partener de încredere al Statelor Unite ale Americii și un aliat important în cadrul NATO”.

“Cu prilejul celei de-a 245-a aniversări a Zilei Independenței doresc să transmit gândurile mele bune aliaților și partenerilor noștri!

Happy 4th of July! Happy Independence Day!”, a transmis Roberta Anastase duminică, pe 4 iulie.

Back To Top