Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

andrei lupu presedinte usr plus prahova
Categorie: Politic

Deputatul Andrei Lupu a câștigat alegerile pentru președinția filialei USR PLUS Prahova.

”Sunt onorat de voturile colegilor mei care au decis că sunt persoana potrivită pentru a conduce Filiala Prahova a USR PLUS, alături de o echipă extinsă. Nu pot decât să le mulțumesc pentru încredere și pentru toată munca lor din ultimii ani, cea care a făcut din filiala noastră o organizație puternică și dedicată scopurilor noastre politice. Știu că de aici încolo pe umerii mei va sta o mare responsabilitate față de fiecare membru al nostru și față de fiecare cetățean al județului Prahova. Sunt conștient că am încheiat o etapă dificilă care a presupus consolidarea partidului nostru, inclusiv prin procesul de fuziune, despre care trebuie să spun că a decurs așa cum ar fi trebuit să se întâmple într-un partid dedicat cauzei sale. Am depus cu toții eforturile și energia necesară, am discutat, negociat și confruntat idei până în momentul în care am reușit ca împreună să găsim cele mai bune soluții. Îmi doresc ca acest spirit născut din dezbaterea liberă și interesul cetățenesc pus mai presus de propria persoană să fie reprezentativ pentru mandatul meu.

Știu că sunt un politician tânăr, știu că simplul fapt de a mă privi pe mine însumi ca un politician prezintă o dificultate personală, dar știu și că energia pe care o am va fi dedicată construcției organizației noastre și redefinirii ideii de a face politică în societatea noastră. Suntem după 30 de ani de zbateri și de neîncredere în cel de lângă noi. Suntem suspicioși cu privire la orice acțiune, deseori pe bună dreptate. Politicienii de până acum au contribuit fundamental la starea în care a ajuns societatea românească. Degradarea încrederii în instituțiile statului, în instrumentele democratice, în clasa politică în ansamblul ei este la cote maxime. Ea nu se va repara de la sine și nimeni în afară de noi nu va putea să schimbe fără să se dedice interesului public. Este crezul meu politic și voi face tot ce îmi stă în putință pentru a produce o schimbare reală și de substanță în mandatul meu la conducerea USR PLUS Prahova. (…)

Vreau să le mulțumesc în mod special celor care au construit filialele USR și PLUS Prahova, pentru că fără ei nu am fi fost astăzi aici. Vreau să îi mulțumesc lui Mihai Polițeanu pentru tot efortul și dedicația sa și să-l asigur că ceea ce a clădit în filiala USR Prahova va primi justa apreciere pe care o merită. Îi mulțumesc, de asemenea, lui Răzvan Enescu pentru mandatul său la conducerea filialei PLUS Prahova. Consider că ceea ce primim trebuie apreciat și trebuie valorificat pentru a ne asigura că suntem capabili să construim mai departe. Vreau ca la sfârșitul mandatului meu să ofer cel puțin cât am primit și să pun la dispoziția colegilor mei o filială funcțională și performantă. Mandatul meu este dedicat în primul și în primul rând colegilor și cetățenilor din județul Prahova. Pentru oportunitatea de a munci pentru voi toți nu pot decât să vă mulțumesc încă o dată”, a scris Andrei Lupu pe Facebook.

Back To Top