Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

laura fulgeanu moagher sentaor psd de prahova
Categorie: Politic

Parlamentarul PSD de Prahova Laura Fulgeanu Moagher consideră că președintele Klaus Iohannis ar trebui să-i ceară demisia premierului Florin Cîțu după ce, vineri, reprezentanții comunității Declic au anunțat că vor depune, în cursul zilei de vineri, o plângere penală împotriva prim-ministrului și a fostei sale consiliere, Mioara Costin.

„La DNA a fost depusă o plângere penală împotriva lui Cîțu pentru folosirea resurselor guvernamentale în interes propriu. De mâine, potrivit definiției președintelui Iohannis, Florin Cîțu devine un penal și nu mai are ce căuta în funcția publică de prim-ministru. Cîțu este vinovat pentru deturnarea de fonduri publice în interes propriu atât în scandalul #CîțuGate, cât și pentru alocări de fondurilor publice pentru obținerea susținerii candidaturii sale la congresul PNL”, a comentat senatorul de Prahova Laura Fulgeanu Moagher vineri, ca urmare a anunțulului făcut de Declic, privind plângerea penală.

Parlamentarul consideră că, “după depunerea plângerii penale, președintele Klaus Iohannis trebuie să ceară demisia lui Cîțu, la fel cum o făcea când condamna la scenă deschisă, persoanele cu dosare penale aflate în funcții publice”.     

Moagher: "USR-Plus trebuie să iasă imediat de la guvernare pentru"    

“Și USR-Plus trebuie să iasă imediat de la guvernare pentru a nu intra în contradicție cu propriul crez politic, «Fără penali în funcții publice»”, comentează Laura Fulgeanu Moagher, care apreciază că “aspectele penale ale activității lui Cîțu nu se limitează doar la scandalul «Cîțu Gate». Aproape zilnic vedem că premierul Cîțu folosește banii publici pentru a cumpăra voturi pentru fotoliul de președinte PNL, chemând la Guvern primarii PNL care îl pot vota la congres și promițându-le bani în funcție de orientarea lor în competiția internă”.

Acuzații de abuz în serviciu și instigare la abuz în serviciu

„Denunțul pentru abuz în serviciu și instigare la abuz în serviciu va fi depus la registratura Direcției Naționale Anticorupție (DNA), Structura Centrală”, au precizat reprezentanții Declic, vineri, într-un comunicat de presă.

Back To Top