Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Detaşarea lui Adrian Semcu pe funcţia de director adjunct la SGU Ploieşti, după o scurtă perioadă petrecută pe un post de consilier personal al primarului, este contestată de un consilier judeţean de la USR, care anunţă că a depus o sesizare la Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici.

Consilierul judeţean Mihai Neagu - care l-a mai criticat vehement pe fostul director Hidro Prahova şi în ultimele luni, cât timp acesta încă era la conducerea operatorului, dar şi după angajarea la Primărie - contestă numirea acestuia în conducerea SGU. "Am sesizat Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici despre numirea lui Adrian Semcu în funcția de director adjunct la SGU Ploiești", a afirmat Mihai Neagu, într-un mesaj publicat pe reţeaua de socializare Facebook.

Pe acelaşi subiect: Adrian Semcu, instalat pe postul de director adjunct la SGU Ploieşti

Fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean şi prefec, Adrian Semcu a ocupat, în ultimii ani, funcţia de director la Hidro Prahova, companie cu capital de stat. El a fost demis în iunie, iar la scurt timp a fost angajat, cu jumătate de normă, pe un post de consilier personal al primarului, iar ulterior a fost detaşat pe postul de director adjunct al SGU Ploieşti.

Back To Top