Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Senatorul de Prahova Laura Fulgeanu-Moagher susţine, într-o declaraţie politică făcută marţi, că datele publicate recent de INS privind economia României arată o creştere "modestă" în comparaţie cu perioada de dinaintea crizei sanitare, venită în urma unor împrumuturi uriaşe luate de Guvern.

"Deși INS raportează în al doilea trimestru din 2021 o creștere economică de 13%, față de căderea de anul trecut, în realitate economia a crescut cu doar 1,9 puncte procentuale față de nivelul la care era înainte de venirea pandemiei. Pentru acest rezultat modest, Guvernele Orban și Cîțu s-au împrumutat cu 1.000 de euro pe secundă. Pentru a obține un plus de 4 miliarde euro la PIB-ul național, guvernarea de dreapta s-a împrumutat cu 58 de miliarde euro. Este o creștere modestă care însă a costat enorm România, datoria publică crescând ca pondere în PIB, de la 35% în septembrie 2019, la aproape 50% în prezent", a declarat senatorul social-democrat.

"Nu se resimte în buzunarele cetățenilor"

"Consecința acestui fapt este diminuarea semnificativă a capacității de răspuns a României în cazul unor dificultăți economice", mai susţine Laura Fulgeanu-Moagher.

"Această creștere modestă a economiei în raport cu nivelul anterior pandemiei nu se resimte în niciun fel în buzunarele cetățenilor, dimpotrivă pentru 99% dintre aceștia nivelul de trai s-a deteriorat semnificativ pe fondul inflației galopante. Este îngrijorător faptul că această erodare accelerată a nivelului de trai din România va continua și în lunile următoare în contextul creșterii explozive a prețurilor pentru gaze naturale și energie electrică", se încheie mesajul publicat de senatorul PSD Prahova.

 
Back To Top