Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Alexandru Nazare senator PNL de Prahova
Categorie: Politic

Fost ministru al Finanțelor Publice, senatorul de Prahova Alexandru Nazare apreciază, într-un comentariu publicat marți, continuarea proiectelor inițiate în mandatul său, dar totodată îl acuză pe premier de întârzierea acestora și de faptul că își “atribuie performanțele”.

“Este lăudabil faptul că ministrul Finanţelor (VEZI DETALII) continuă proiectele iniţiate în mandatul meu şi întârziate în mandatul de ministru interimar al domnului Florin Cîțu. Totuşi, este o chestiune de respect şi fair-play să precizeze şi cine a lucrat la ele, în condiţiile în care conţinutul acestora a fost deja prezentat public încă din luna mai.

Proiectul de Ordonanţă de Urgenţă prezentat astăzi de ministrul Dan Vâlceanu, care prevede ca interacţiunea firmelor şi a PFA cu ANAF să se facă exclusiv on-line, a fost lucrat în primele luni ale anului, publicat pe 10 mai a.c. în transparentă pe site-ul Ministerului de Finanţe, unde a stat până astăzi.

Am şi organizat consultări cu mediul de afaceri pe această temă în luna iunie”, a punctat Alexandru Nazare.

Acesta consideră că “ministrul omite să spună doua chestiuni esenţiale:

1. Proiectul era finalizat şi prezentat deja în transparenţă la data la care ministrul interimar, Florin Cîțu, a preluat mandatul.

2. Termenele de aplicare sunt decalate cu 4 luni. Aşadar, care este de fapt realitatea în privinţa proiectelor «întârziate» şi cui i se datorează?”

Nazare: “E o meteahnă care nu-l avantajează”

“Premierul trebuie să se dezbare de meteahna dedublării prin care îşi atribuie performanţele economice, indicatorii, investiţiile suplimentare, deficitul în parametri, colectarea crescută, proiectele noi de digitalizare din primul semestru al acestui an, dar pe de altă parte, când vine vorba de munca mea, spune că «aproape nu a fost niciun progres», în condiţiile în care amândoi suntem membri aceluiaşi partid, Partidul Naţional Liberal. Nu de alta, dar e o meteahnă care nu-l avantajează şi nici nu are vreo legătură cu «suflul nou»”, i-a transmis premierului fostul ministru de Finanțe.

Back To Top