Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

cont facebook madalina lupea
Categorie: Politic

Zeci de persoane i-au urat, vineri, “Casă de piatră” consilierului județean și fost prefect de Prahova Mădălina Lupea.

Mădălina Lupea a explicat, sâmbătă dimineață, într-o postare pe pagina sa de Facebook, de ce pe contul său de pe rețeaua de socializare a apărut anunțul că s-a căsătorit ieri. Aceasta a mărturisit că i-a fost spart contul de Facebook, și de aici informațiile afișate, care nu sunt reale.

“Vă mulţumesc pentru toate urările frumoase, dar să știţi că nu m-am căsătorit acum şi nici nu am sărbătorit cei 30 de ani de la căsătorie ieri. Cineva mi-a spart contul de facebook și am reușit, până m-a blocat cu totul, să schimb fotografia de profil şi ceea ce modificase la starea civilă. De aceea a apărut ultima postare căsătoria.

Nu e lucru de glumă cu asta şi vă sfătuiesc pe toţi să raportaţi imediat la Facebook atunci când primiţi alerte sau mesaje neobişnuite. Am avut noroc că cel care a făcut această glumă a făcut nişte modificări minore şi nu a şters cronologia şi nici nu a postat cine ştie ce prostie.

Una peste alta m-am bucurat că am în listă aşa de mulţi oameni care să reacţioneze cu o vorbă bună la o simplă informaţie şi încă şi fără poză. Vă mulţumesc oricum pentru toate urările şi sper să vi se întoarcă înmiit!

Să aveţi un weekend frumos, ultimul din vara calendaristică!” le-a transmis consilierul județean celor care i-au transmis, ieri, urări pentru început de căsnicie.

Back To Top