Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Fost ministru al Finanțelor, senatorul PNL de Prahova Alexandru Nazare atrage atenția că “succesul negocierii PNRR nu e dat de simpla aprobare, ci mai ales de condițiile agreate”.

PNRR, în forma în care urmează să fie aprobat de Comisia Europeană, are una dintre cele mai consistente anexe de condiționalități raportat la celelalte state membre, a scris Nazare pe pagina sa de Facebook. Acesta atrage atenția că “avem de îndeplinit peste 500 de «milestone-uri» și «target-uri» ca să putem atrage toți banii din granturi și împrumuturi”.

Potrivit senatorului de Prahova, corespondența cu Comisia Europeană, începând cu luna iunie, a fost secretizată pe motiv că erau negocieri în curs, dar, “atât timp cât premierul anunță furtunos aprobarea, nu văd de ce clauzele de atragere a banilor din PNRR să rămână secretizate. Domnul Cîțu declara recent, aflat în vizită în Teleorman, că nu crede că a exista vreun premier mai transparent ca el.  Așadar, când vom putea consulta pe site-ul Guvernului clauzele pe care le conține forma finala a PNRR?  Sper că nu după aprobarea finală ca să nu pună o tara întreagă în fața faptului împlinit…”, a comentat fostul ministru.

Etape înainte ca România să primească primii bani prin PNRR

Acesta mai reclamă “un alt aspect omis permanent de premier în graba de a capitaliza la congresul PNL, pe baza aprobării PNRR”: “Validarea PNRR de către Comisie este doar un pas intermediar. PNRR-ul României va fi considerat aprobat numai după validarea sa în unanimitate de către consiliul miniștrilor de finanțe (ECOFIN), asta după ce va trece de COREPER (Consiliul Reprezentanților Permanenți) , FICO (Grupul de lucru al consilierilor financiari) si EFC (Comitetul Economic si Financiar). Numai atunci România va avea acces la avans”.

Back To Top