Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

laura moagher senator prahova
Categorie: Politic

Parlamentarul PSD de Prahova Laura Moagher a prezentat, în contextul discuțiilor despre majorarea prețurilor la energie electrică și gaze naturale, câteva soluții susținute de social-democrați, pentru combaterea acestui fenomen care îngrijorează populația.

Potrivit senatorului de Prahova, „pe termen scurt se impune plafonarea prețurilor la electricitate și gaze naturale la nivelul mediei ultimelor 6 luni și subvenționarea a 50% din scumpirea rezultată în facturile populației”.

Pe termen mediu și lung, pentru rezolvarea pe fond a problemei, Laura Moagher creșterea capacităților de producție interne pentru a reduce dependența de importuri; limitarea marjei de profit la prețurile de vânzare de la Nuclearelectrica și Hidroelectrica; accesare a Fondului de Modernizare unde România dispune de 10 miliarde euro pentru investiții în sectorul energetic.

Moagher solicită Guvernului „să explice de ce s-a grăbit cu liberalizarea pieței de energie, în condițiile în care nu exista concurență reală pe piață, nu existau suficiente capacități de producție interne și nu existau prevederi pentru consumatorii vulnerabili”.

Back To Top