Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

alexandru nazare senator de prahova
Categorie: Politic

Compania irlandeză Smarttech247, lider recunoscut pe piața globală de securitate cibernetică, a inaugurat oficial noile sale birouri din centrul Bucureștiului.

Evenimentul s-a desfășurat în prezența Ambasadorului Irlandei, E.S. Paul McGarry, a Ralucăi Săceanu, COO Smarttech247 și a doamnei Gemma Webb, CEO Romania Ireland Business Association (RIBA). De asemenea, la inaugurare a participat senatorul PNL de Prahova, Alexandru Nazare. Fost ministru de Finanțe al României și unul dintre liderii importanți responsabili de negocierea și aducerea la București a Centrului de Securitate Cibernetică al Uniunii Europene, acesta a fost unul dintre vorbitorii-cheie prezenți.

Conferința a fost dedicată discuției despre evoluția amenințărilor de securitate cibernetică în anul 2021. Temele abordate au ținut de aspecte aplicate privind evoluția amenințărilor de securitate cibernetică pe plan global, în particular în România, și modul în care organizațiile private și publice își pot intensifica și armoniza colaborarea în efortul de combatere a criminalității informatice.

„Este prima dată când organizăm un astfel de eveniment în România cu scopul de a împărtăși idei cu privire la modalități de a menține sub control amenințările de securitate cibernetică. În contextul în care autoritățile și companiile se străduiesc să-și protejeze interesele, s-a dovedit a fi un eveniment important și foarte apreciat. Suntem mândri că am reușit să îl organizam într-o locație atât de importantă precum București, care devine un centru de referință în materie de securitate cibernetică în Europa”, a declarat Raluca Săceanu, Chief Operating Officer Smarttech247, potrivit Curierul Național.

Back To Top