Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Florin Cîţu îşi pierde funcţia de prim-ministru. Moţiunea de cenzură a fost aprobată marţi de Parlament, cu 281 de voturi favorabile.

Moţiunea depusă de PSD împotriva cabinetului Cîţu a primit 281 de voturi din tot atâtea exprimate, în condiţiile în care parlamentarii PNL şi cei de la UDMR, prezenţi în sală, au refuzat să participe la vot. În schimb, cei de la USR PLUS, acuzaţi de Florin Cîţu în timpul dezbaterilor pe tema moţiunii că îşi acuză de incompetenţă miniştri proprii, au susţinut moţiunea, anunţând că ar fi dispuşi să revină la moţiune doar în scenariul desemnării unei alte persoane pentru funcţia de prim-ministru.

După aprobarea moţiunii, preşedintele Klaus Iohannis urmează să înceapă consultările pentru desemnarea unui premier. Acesta poate sau nu să fie tot Florin Cîţu. După nominalizare urmează discuţiile şi apoi votul din Parlament. Până la instalarea unui nou Executiv, actualul cabinet rămâne la Palatul Victoria, însă cu atribuţii limitate.

(Sursa foto: Fanatik)

Back To Top