Categorie: Politic
socoleanuPartidul Poporului, filiala Prahova, anunţă demararea unei campanii umanitare de strângere de ajutoare pentru sinistraţii din judeţele afectate grav de ninsori.

Chiar dacă spune că nu este o campanie „de partid", subliniind că demersul este unul strict umanitar, venit să completeze acţiunea de la centru, Radu Socoleanu, preşedintele organizaţiei PP-DD Prahova foloseşte momentul pentru a ataca guvernul, în comunicatul de presă legat de campania umanitară anunţată.

Dorim să subliniem că inițiativa noastră nu este una "de partid", ci este pornită din inima unor oameni simpli pentru alți oameni simpli, aflați în dificultate și că, în consecință, nu dorim să o limităm strict la membrii și simpatizanții noștri, orice prahovean de bună - credință putând să ni se alăture.
Considerăm că, în momente critice ca acesta, dacă Guvernul este prea ocupat cu predarea ștafetelor la ministere pentru a se mai ocupa și de bătrânii pierduți sub zăpezi, dacă noul Premier face ture cu elicopterul să vadă, din ceruri, situația, în loc să lase liber acel elicopter să intervină pentru transportul bolnavilor, dacă PD-L dă sacoșe cu alimente în Ploiești ca să își asigure voturile din iunie în loc să le trimită ca ajutoare sinistraților și dacă așa- zisa opoziție USL își concentreaza eforturile pentru lupte interne, noi și dumneavoastră, cei care reprezentăm poporul, TREBUIE SĂ INTERVENIM!", spune Radu Socoleanu, preşedintele PP-DD, filiala Prahova, în comunicatul de presă amintit.

Acțiunea Partidului Poporului se desfășoară la sediul filialei din Ploiești, Str. Constanței nr.16, de luni până vineri- între orele 9.30-18.00 și sâmbăta și duminica- între 10.00 și 13.00, donațiile urmând a fi trimise celor aflați în nevoie cât mai repede, deoarece se anunță noi căderi de zăpadă.

Back To Top